-
0
- Drikke
- Kjøkkenutstyr
- Masa Harina og Tortillas
- Meksikanske spesialiteter
- Salsa, Mole, Krydder og Sauser
- Snacks
- Tørket chili
-
Merker
- Nyheter
- Tilbud
Handlekurven er tom
Du trenger:
4 hvetetortillas, medium størrelse (Vi anbefaler Gran Luchito Street Tacos)
1 tørket pasilla chili (klikk her)
5 cm hel canela, eller 2,5 cm kanelstang
250g mørk sjokolade (klikk her)
Fingersalt
Brekk opp pasillaen og fjern stilk, frø og vegger. Tørrist pasilla, og knus den i en morter.
Tørrist canela/kanelstangen (s.222) og knus den i en morter. Brekk så sjokoladen i grove biter (se bildet). Varm tortillaene kjapt på hver side i en panne slik at de blir myke. Oppbevar dem i et håndkle. Legg så en tortilla i pannen på medium varme. Legg sjokolade på halve tortillaen og dryss over chili, kanel og litt salt. Brett den i to som en halvmåne, og la sjokoladen smelte uten å bli rennende.
Varmes på begge sider og serveres med en gang.
Velbekomme!
Mexican Mama, slowfood servert ganske raskt, er en reise i dufter og smaker fra det meksikanske kjøkkenet.
Boken er skrevet og komponert av Tone Dahl & Lisa Westgaard, og publisert av Cappelen Damm.
Hvordan lager man ekte maistortillas med Masa Harina? Enkelt!
Her er en step-by-step guide til perfekte hjemmelagde tortillas.
Oppskriften gir 10-12 medium store tortillas, og er forøvrig helt naturlig glutenfri!