Til kassen
Totalt: 0
Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Er du usikker på hvor du skal begynne??
Sjekk ut nyhetene våre

Chocodillas

Dessert fra boken Mexican Mama levert på en enkel og fristende måte. 

Du trenger: 

4 hvetetortillas, medium størrelse (Vi anbefaler Gran Luchito Street Tacos)
1 tørket pasilla chili (klikk her)
5 cm hel canela, eller 2,5 cm kanelstang
250g mørk sjokolade (klikk her) 
Fingersalt 



Brekk opp pasillaen og fjern stilk, frø og vegger. Tørrist pasilla, og knus den i en morter. 
Tørrist canela/kanelstangen (s.222) og knus den i en morter. Brekk så sjokoladen i grove biter (se bildet). Varm tortillaene kjapt på hver side i en panne slik at de blir myke. Oppbevar dem i et håndkle. Legg så en tortilla i pannen på medium varme. Legg sjokolade på halve tortillaen og dryss over chili, kanel og litt salt. Brett den i to som en halvmåne, og la sjokoladen smelte uten å bli rennende. 

Varmes på begge sider og serveres med en gang. 

Velbekomme! 


Mexican Mama, slowfood servert ganske raskt, er en reise i dufter og smaker fra det meksikanske kjøkkenet. 
Boken er skrevet og komponert av Tone Dahl & Lisa Westgaard, og publisert av Cappelen Damm.